Palvelut

VYÖHYKETERAPIA

Vyöhyketerapia eli reflexologia on todennäköisesti yksi vanhimmista tunnetuista itseparannuskeinoista. Tiedetään että sitä käytettiin jo yli 5000 vuotta sitten sekä Intiassa että Kiinassa. Myös monet intiaaniheimot tuntevat tämän hoitomuodon.

On vaikeaa kuvailla, kuinka vyöhyketerapia toimii, koska sitä ei varmuudella tiedetä. Onhan se outoa, että vain jalkapohjia painamalla ihminen voi parantua vaivoista, joista hän on kenties kärsinyt vuosia. Epäilyt hälvenevät, kun on itse nähnyt tuloksia. Vyöhyketerapia vaikuttaa hormonaalisiin ja autonomisen hermoston toimintahäiriöihin sekä melkein kaikkiin muihinkin vaivoihin sisä- ja liikuntaelimissä. Lähes kaikki koliikkivauvat saavat siitä apua. Hoidon perustana on teoria, että muun muassa jalkapohjista löytyvät kaikkia sisäelimiä vastaavat vyöhykkeet, joita painelemalla elin paranee. Erään uudemman teorian mukaan ääreishermostossa tapahtuu hermoja paineltaessa kemiallisia muutoksia ja nämä muutoksen vuorostaan johtavat sellaisten aineiden erittymiseen, jotka pystyvät palauttamaan sairaan elimen toiminnan normaaliksi.

Vyöhyketerapiasta meillä on 20 vuoden kokemus ja asiakkainamme on viime vuosina ollut paljon koliikkivauvoja. He saavat usein apua jo muutaman hoitokerran jälkeen, joskus vain yksi hoitokerta on ollut riittävä.

DETOX-KEHONPUHDISTUS

Detox-kehonpuhdistushoito tapahtuu ionisaattorilla, joka suolan ja sähkön avulla poistaa kuona-aineita kehosta. Hoito kestää vain puoli tuntia, mutta sen vaikutus jopa 72 tuntia. Keho tulisi puhdistaa kuona-aineista muutaman kerran vuodessa sekä mielellään lääkekuurien jälkeen. Hoito tuntuu miellyttävältä eikä se tee kipeää. Meiltä voi myös ostaa oman Detox-hoitoaltaan kotikäyttöön.

AKUPUNKTIOHOITO

Akupunktio on vanha hoitomuoto. Siinä käytetään neuloja, joiden avulla avataan tukoksia kehon läpi kulkevissa elektromagneettisen energian kanavissa eli meridiaaneissa. Energiatukokset aiheuttavat häiriöitä terveydessämme ja estävät energian vapaan kulun elimistössä. Ärsyttämällä kanavissa sijaitsevia pisteitä voidaan lievittää monenlaisia terveysongelmia, jopa estää niiden syntymistä. Akupunktio on tehokas kivun lievitys hoito.

AYURVEDA

Ayurveda on perinteinen intialainen lääkintämuoto, jota on todennäköisesti käytetty jo 4000 - 5000 vuotta ennen ajanlaskumme alkua. Hoitomuoto kehittyy jatkuvasti ja se on Intiassa tarkkaan tutkittu lääketieteen alue. Se ei ole ainoastaan kansanparannuksen perinteinen hoitomuoto vaan myös tieteellinen lääkintäjärjestelmä.

KIZIHOITO (KIDI) ELI YRTTINYYTTIHOITO

Kizihoito on hyvä hoitomuoto kaikille psyykkisistä tai fyysistä traumoista kärsiville. Se auttaa kroonisiin kiputiloihin ja helpottaa esimerkiksi reumaa, Ms-tautia ja ALSia sairastavia. (hoitoa ei saa antaa aktiivisessa reumatilassa). Hoito tehdään yrteillä, jotka on kerätty Suomen puhtaasta luonnosta. Öljy-yrttinyytti pidetään lämpimänä koko hoidon ajan.

AYURVEDINEN KOKOVARTALON ÖLJYHIERONTA

Ayurvedinen kokovartalon öljyhieronta on hyvä tapa ylläpitää omaa hyvin vointia. Se on turvallinen keino puhdistaa kehoa ja antaa elimistölle uutta energiaa. Hoito lisää vastustuskykyä ja aktivoi kehoa ja mieltä.

AYURVEDINEN KASVO- JA PÄÄHIERONTA ÖLJYLLÄ

Intialaisen perinteen mukaan pää tarvitsee jokapäiväistä hierontaa, sillä siinä sijaitsee elämän toimintoja ohjaavia elimiä. Hoito voi helpottaa päänsärkyä ja migreeniä. Se voi poistaa epämääräisen kuumuuden tunteen päästä, vähentää yliaktiivista ajatustoimintaa ja rauhoittaa mieltä. Väsymys ja stressi katoavat.